Презентації магістерських програм

З метою поширення психологічних знань та популяризації акредитованих магістерських освітньо-професійних програм “Психологія” та “Організаційна психологія” для випускових курсів ОР “бакалавр” спеціальності “Психологія” було проведено ряд заходів.

Зокрема, презентовано акредитовану за сучасними вимогами магістерську освітньо-професійну програму “Психологія”, розроблену в рамках міжнародного проекту Еразмус+ “Гендерні студії: Крок до демократії і миру  у сусідніх до ЄС країнах з різними традиціями – GeSt” 561785-EPP-1-2015-1-LT-EPPKA2-CBHE-JP. (модератор заходу, доцент

Оксана Чуйко).

У ході зустрічі було розкрито переваги та унікальність даної програми, звернено увагу на наявність навчально-методичного комплексу з гендерних проблем, розробленого в межах проекту. Висвітлено можливості працевлаштування випускників даної програми.

Також до уваги студентів була представлено ще одну акредитовану за сучасними вимогами магістерську освітньо-професійну програму “Організаційна психологія”, (модератор, доцент Галина Федоришин), яка розкрила сфери діяльності та основні функції організаційного психолога, навчальні дисципліни, як формують необхідні професійні компетентності.

До студентів також звернулася випускниця філософського факультету, організаційний психолог Олександра Василик, яка поділилася застосуванням здобутих компетентностей у практичній діяльності та наголосила на основних перспективах професійної самореалізації організаційного психолога.