Профорієнтаційна зустріч викладачів факультету психології з учнями Яблунського ліцею Солотвинської територіальної громади

     Як обрати професію свого життя, як реалізувати себе, свої здібності та таланти, як не помилитися з подальшим вибором? Саме ці та інші дотичні питання завжди постають перед учнями старших класів наших загальноосвітніх навчальних закладів. Постають вони і перед вихованцями Яблунського ліцею Солотвинської територіальної громади. Щоб допомогти їх у цьому, до ліцею завітали науковці та студенти Прикарпатського Національного університету імені Василя Стефаника: заступник декана факультету психології, кандидат психологічних наук, доцент Галина Федоришин, кандидат філософських наук Степан Возняк, кандидат психологічних наук, доцент Владислав Сметаняк, тьютори – студентки третього курсу (спеціальність “Психологія”) Марта Чаплак та Софія Турянська.
     Психологія та філософія нині знову в тренді. Ці дисципліни найперше вчать мислити, а людина, яка вміє це робити, справиться з будь-якими кризами чи стресовими ситуаціями. Ліцеїсти дізналися про переваги навчання на ОП “Психологія”, “Реабілітаційна психологія”, “Філософія”, про унікальні можливості професійної самореалізації та працевлаштування студентів вже під час навчання. У супроводі директорки ліцею Ксенії Данилюк та психологині Наталії Цьомко учні 9-11 класів ліцею відвідали соціально- психологічні тренінги викладачів та тьторів факультету психології. Було захопливо і цікаво. Ліцеїсти стали ще на одну сходинку вище у пізнанні себе та навколишнього світу.