Година академнаставника у 2 курсу

         Чудова погода і вир емоцій. Нарешті після довгого локдауну і дистанційного навчання всі побачилися вживу. Другий курс психологів та філософів – це унікальні діти. Вони потрапили в свій час в найскладніші умови навчання, коли закінчення школи і початок навчання в університеті перепало на онлайн формат. Всі гуртом вони збиралися ще минулого року і то на декілька днів. І ось нарешті чудова можливість побачити один одного, поспілкуватися, краще познайомитися, попрацювати разом, заглянути один одному в очі, торкнутися живої людини.
Дякуємо академнаставникам доцентам Галині Федоришин, Богдану Рохману, Мирославі Кулеші-Любінець, Степану Возняку за таку вилазку.
Дякуємо нашим чудовим тьюторам Анні Стецюк, Вікторії Брицькій, Інні Мальованій, Вероніці Кунець, Софії Костик, Ірині Гаврилюк за обійми і за прийняття в дружню студентську родину.
    Дякуємо нашим другокурсникам Факультету Психології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за те, що відгукнулися, за терпіння і мужність навчатися в умовах ізоляції та карантину. Дякуємо нашій прекрасній українській землі за чудові краєвиди і переливи сонячного світла! Ви найкращі!