Соціальний проект – “Світ повний можливостей”

Фото The Institute of non-formal education NGO - ГО Інститут неформальної освіти.Близько 60-ти дітей під час чотирьох тренінгів мали змогу освоїти мистецтво соціальної мультиплікації та створювати мультики. Ось тут ви можете переглянути мультфільми зроблені учасниками (колекція згодом поповнюватиметься).

Метою проекту є сприяння прояву індивідуальності кожної дитини та звернення їхньої уваги на соціально важливі теми, через метод соціальної мультиплікації. Діти різні за захопленнями, соціальним статусом об’єднаються навколо однієї проблеми. Вони самі придумують мультфільм та створюють його. Але важливим також є те, що при цьому не використовуються спеціальні ефекти, камери і т.д. Учасники створюють мультфільми з того, що їх оточує, з підручних матеріалів, будь то пластилін, кольоровий папір, вирізки з журналів, макарони чи гербарій.

Організаторами проекту у березні-травні 2018 року є студенти філософського факультету Маліборська А. – керівник проекту, організатор, Дзінько Н. – організатор, тренер, Демків В. – організатор,тренер,фотограф.

Другий тренінг відбувся у загальноосвітній школі №24. Діти проявили неабияку активність. Вони створили два мультфільми, один з яких – “Бережіть первоцвіти”, в якому діти закликають берегти природу та цінувати красу навколо. Другий мультфільм – “Надія на краще життя”, який наголошує на цінності кожної людини в суспільстві. Ми дуже вдячні за зацікавленість у всебічному розвитку дітей та допомогу у реалізаціїї проекту соціальної мультиплікації Школі №24. Це тільки початок, у травні ми обов’язково проведемо презентацію створених мультфільмів. Проект реалізується за підтримки програми «Міські Ґранти» платформи Тепле Місто