Всеукраїнський день психолога та Міжнародний день англійської мови

23 квітня студенти факультету психології групи ПСр-11 разом із доцентом кафедри іноземних мов, Ганною Миронівною Карпенко, організували захоплюючий флешмоб.
Тема події, присвяченої Всеукраїнському дню психолога та Міжнародному дню англійської мови, була активно втілена у різноманітних інтерактивних форматах. Учасники спочатку мали нагоду переглянути цікаву презентацію, яка охоплювала ключові аспекти обох свят.
Далі відбувся захоплюючий інтерактив, де студенти перекладали цитати відомих психологів з англійської на українську мову, отримуючи за це солодкі призи. Потім вони співставляли цитати з відповідними тематичними малюнками, що додавало події ще більше кольору.
На завершення відбувся цікавий діалог у формі інтерв’ю з психологом та викладачем англійської мови, де було обговорено важливі аспекти цих сфер. А завершився захід спільним виконанням пісні “Гуцулка Ксеня” під гітару, що створило особливу атмосферу спільності та веселощів.
Дякуємо всім учасникам за активну участь та веселий настрій, який ми разом створили! Нехай цей флешмоб залишиться в пам’яті яскравим та незабутнім досвідом для кожного з нас.