Філософські бесіди

5 квітня на Факультеті Психології відбулися філософські бесіди, які зібрали багато зацікавлених серед студентів та викладачів. Під час заходу було обговорено чинники, що впливають на формування світогляду, феномен чуттєвого досвіду та процес появи ціннісних орієнтирів. Відбувся публічний аналіз причин, сутички світоглядних позицій та способи можливої ефективної взаємодії через загальнолюдські сенси. Запропоновано грунтовне вивчення  причин внутрішніх цінностей опонента перед світоглядною взаємодією.
Учасники бесіди активно ділилися своїми думками та поглядами на питання, які були запропоновані для обговорення. Присутні заслухали декілька цікавих доповідей від студентів та викладачів факультету, що додало заходу насиченості та цікавості.
Студентський сенат факультету психології продовжує організовувати різноманітні заходи, які сприяють навчанню та розвитку студентів та викладачів, тому всіх зацікавлених запрошує приєднатися до активної спільноти факультету та брати участь у майбутніх подіях.