День відкритих дверей на факультеті психології.

4 червня на факультеті психології в межах проєкту “Обери своє майбутнє в Україні” відбувся День відкритих дверей.
Учнівська молодь та батьки зустрілися з деканом факультету – професором Ларисою Заграй, професорсько-викладацьким складом, відбірковою комісією факультету.
Майбутні абітурієнти ознайомилися із спеціальностями та освітніми програмами «Психологія», «Реабілітаційна психологія», «Філософія». Зокрема, обговорювалася відмінність ОП «Психологія» та ОП «Реабілітаційна психологія”, переваги навчання на ОП “Філософія”, особливості вступу на факультет у 2022 році.
Лариса Заграй розповіла про можливості, які пропонує університет та факультет для  особистісного та професійного зростання студентів: іменні стипендії, проєкти й волонтерство, наукові гуртки, тьюторство й кураторство, творча діяльність.
Завершилася зустріч тренінгами та майстер-класами від викладачів факультету, а саме Вероніка Шкраб’юк провела тренінг на тему “У пошуках особистісних ресурсів”, Оксана Чуйко – “Техніки подолання стресів”. У результаті тренінгів учнівська молодь та батьки здобули важливі психологічні інструменти покращення стресостійкості у різних життєвих обставинах, та практики знаходження опори, ресурсів.