Презентація волонтерського проєкту «Лікар Свято» на зустрічі з громадськими активістами Івано-Франківська

Студентки-психологи Кунець Вероніка та Гнатюк Наталя презентували волонтерський проєкт «Лікар Свято» на зустрічі з громадськими активістами Івано-Франківська у МЦ «Paragraph».

Захід організований координаторками волонтерської спільноти в Івано-Франківську від Українська Волонтерська Служба.

«Слід зазначити, що Українська Волонтерська Служба займається популяризацією волонтерського руху серед молоді. На подію ми запросили представників волонтерських проєктів міста – учасників, керівників громадських організацій та просто охочих волонтерити, аби вони краще познайомилися та знайшли точки дотику. Зараз у нас триває Рік Волонтерства, протягом якого ми кожного місяця будемо організовувати заходи, присвячені тій чи іншій сфері волонтерської діяльності» – поділилася Вероніка Кунець, співорганізаторка заходу, студентка групи ПСР-31 факультету психології.

На зустрічі громадські активісти розповіли про свої ініціативи, про те, як розвивати молодіжний волонтерський рух, про актуальні волонтерські проєкти, що діють в Івано-Франківську.

Більше про проєкт “Лікар Свято” можна дізнатися на сторінці кафедри загальної та клінічної психології https://kztkp.pnu.edu.ua/лікар-свято/