Профорієнтаційна зустріч з учнями 10-11 класів Ліцею №18

   Факультет психології 15.02.2022 долучився до профорієнтаційної зустрічі Відповідального секретаря Приймальної Комісії Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Лабковського Е. Й. з учнями 10-11 класів Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради.

     Світлана Іванівна Білоус, доцент кафедри філософії, соціології та релігієзнавства,  ближче познайомила старшокласників Ліцею № 18 з Факультетом психології: зі спеціальностями  «Психологія», «Філософія» та з Освітніми програмами, за якими навчаються студенти («Психологія», «Реабілітаційна психологія», «Філософія»).

     З-поміж іншого примітно цінного про спеціальності «Психологія», «Філософія», Білоус С.І. відзначила стипендіальні програми та наукові проекти, в яких беруть участь студенти. Факультет психології – це сприятливе середовище для навчання й особистісного розвитку студентів-психологів, студентів-філософів. «Родзинкою» міжособистісного спілкування в колективі однодумців є тьюторство, тобто наставництво професорсько-викладацького складу та більш досвічених студентів для тих, котрі лише починають навчатися за обраними спеціальностями, прагнуть вдосконалення.

     Було запрошено представників педагогічного колективу та учнів Ліцею №18 Івано-Франківської міської ради до співпраці, спільних учнівсько-студентських навчально-розвиваючих та виховних проєктів.