Вебінар “Особливості реабілітації військовослужбовців”

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника,
ФАКУЛЬТЕТ ПСИХОЛОГІЇ
Кафедра     загальної       та    клінічної    психології  приймали гостя, нашу випускницю, психотерапевта, кризового психолога, травмофокусуючого терапевта, арттерапевта, практикуючого психолога в реабілітаційному проекті для військовослужбовців Франко Опір  franko-opir.if.ua.
РОСТИСЛАВУ ПЕКАРЮК
Ростислава Пекарюк
Для судентів-магістрів ОП “Реабілітаційна психологія”, а також усіх бажаючих, провели вебінар “Особливості реабілітації військовослужбовців”. Ростислава ділилася успішним практичним семилітнім досвідом практичного психолога в роботі по реабілітації військових.
Говорили про війну, військових, травму та посттравматичний стресовий розлад, стабілізацію психіки, реабілітацію та повернення до мирного життя. Студенти факультету психології мали змогу долучитися до цінної практичної інформації, яку надалі зможуть використовувати в своїй професії.
Цей вебінар буде корисним всім хто працює чи співпрацює з темами травми та ПТСР і взагалі будь якому громадянину, який живе в країні, де 8 рік триває війна.
Щиро дякуємо Ростиславі за участь у такому проекті, за її працю, досвід і готовність передавати його та ділитися з новими поколіннями реабілітаційних психологів.
©LIRA(Iryna Lukecha), 2021.