«Поговоримо про ЦЕ….» з сексологом Оксаною Федик

У рамках проєкту «Ранок з психологом» 06.11.2021 р. відбулася ще одна зустріч на тему «Поговоримо про ЦЕ….». Зацікавлених такою темою було понад 90 осіб.
І це тільки перша зустріч на цю тему….!
Неможливо обговорити всі питання про секс та сексуальність, що цікавлять молодь, за відведений час. Хоча дещо все таки розвіяли, обговорили, вияснили, отримали інформацію.
Насамперед розвіяли міфи про сексуальність; поговорили про сексуалізацію, як захисний механізм психіки; окреслили аспекти сексуальності, що впливають на її розвиток та прояви; використали техніку, яка дозволила побачити реальну картину сексуального життя особистості і її уявлення про власну сексуальність, провели тест на знання відмінностей між чоловіками і жінками, поінформували про критерії формування сексуальності на основі сімейних цінностей.
Впродовж зустрічі відповідали на запитання, що виникали в учасників.
А також на завершення поінформували про умови вступу та навчання на факультеті психології Прикарпатського університету імені В.Стефаника. Четверо учасників проявили інтерес до спеціальності «Психологія» ОР Бакалавр та Магістр.
Далі буде….