Як не загубити себе в онлайн-просторі навчання

Сучасна практика онлайн навчання вимагає розробки правил ділового спілкування онлайн. Про те, Як не загубити себе в онлайн-просторі навчання й проявляти свою Індивідуальність, якою є Етика Ділового Спілкування онлайн розповіли студентам першого курсу Тьютори факультету психології та студентський актив під керівництвом Марії Сторчоус.

Тьютори 3 курсу Інна Мальована та Юлія Гринишин провели тренінг для групи ПС 12 на тему профілактики емоційного вигорання під час онлайн навчання. На своїх сторінках у соціальних мережах тренери поділилися досвідом проведення тренінгу та зазначили “Тема емоційного вигорання є актуальною для психологів, оскільки ми постійно працюємо у системі “людина-людина” Взаємодіємо з великою кількістю людей, кожен з них переживає різні емоцій. Тому важливо екологічно для навколишніх проживати свої емоції. Завдяки вправі ” Сміттєвий кошик “, студенти могли зрозуміти на що, або на кого вони сердяться, які негативні емоції вони відчувають. І головне, як цього позбутися”

Дякуємо Академії тьюторства за розробку актуальних тем та за активну участь у студентському житті першого курсу, популяризацію психологічних знань!