Роль ПСИХОЛОГІЇ на виробництві

            Про роль ПСИХОЛОГІЇ на виробництві / або підсумкове заняття з психології праці на ФАКУЛЬТЕТІ ПСИХОЛОГІЇ в умовах дистанційної освіти

Про застосування ПСИХОЛОГІЇ у сфері виробництва, яка дозволяє вирішувати ряд надскладних питань, з яким стикаються зараз сучасні організації, підприємства, установи.

 

Це і питання підвищення продуктивності, якості праці, планування робочого місця, безпека праці,, реклама, мотивація персоналу, тощо.
Це і оптимізація психологічного клімату колективу шляхом врахування індивідуальних особливостей кожного працівника, і оптимізація інтерактивних процесів у середині організації, – ці та інші питання були у полі зору підсумкового заняття з психології праці для студентів 3 курсу, спеціаль

ності “Психологія” ФАКУЛЬТЕТУ ПСИХОЛОГІЇ.
ЗАХІД СУПРОВОДЖУВАВСЯ високим рівнем обізнаності Студентства у даній проблематиці, позитивною емоційною атмосферою та слушними пропозиціями щодо покращення курсу.
Особлива вдячність старості групи ПС-31 АННІ СТЕЦЮК, студентському лідеру Вікторії БРІЦЬКІЙ за вмотивованість студентської аудиторії, а також ЮЛІЇ КЛЮЧЕВСЬКІЙ, ВІКТОРІЇ ЛЕНИК, ГАЛИНІ МАСЛЯК, ЮЛІЇ ГРИНИШИН та іншим за слушн і пропозиції щодо оптимізації курсу.