Посвята в студенти 2024

Визначна і пам’ятна подія для кожного студента – Посвята.

Цьогоріч посвята у студенти першокурсників факультету психології відбулася у затишних стінах Альма Матер – Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника.

З вітальним словом до студентів звернулась декан факультету психології професор Лариса Заграй, яка наголосила на актуальності професії та значенні підтримки студентської спільноти у процесі адаптації й інтеграції першокурсників у нове освітнє середовище. Лариса Дмитрівна запросила тьюторів-студентів старших курсів для проведення тренінгів з першокурсниками.

Про можливості участі в різноманітних студентських, волонтерських проєктах, стипендіальні конкурси розповіла випускниця, а зараз магістр першого року навчання Наталія Вовчук.

По завершенню тренінгів кожна група презентувала себе і свої напрацювання під час групової роботи. Підтримували першокурсників викладачі і куратори груп. Невимушена атмосфера, співтворчість дозволили студентам проявити свої здібності, краще пізнати один одного і зробити перші кроки до згуртованості.

Вітаємо наших майбутніх психологів, філософів, дитячих психологів, реабілітаційних психологів з цим знаменним днем! І нехай здобуті емоції, друзі у навчанні допоможуть долати виклики сьогодення, наснажують на нові відкриття у науці і психологічній практиці!