Проведення стратегічної сесії для організаторок проєкту «Академія Тьюторства»

У рамках реалізації соціального проєкту «Академія Тьюторства» було проведено стратегічну сесію для організаторок проєкту – студенток спеціальностей «Психологія» та «Середня освіта (українська мова та література)». Фасилітаторкою стратегічної сесії стала доцентка кафедри клінічної та реабілітаційної психології, фахівчиня з менеджменту соціальних проєктів Проєктно-освітнього центру «Агенти змін» ПНУ, фахівчиня у сфері психічного здоров’я «Центр супервізії та професійного розвитку психолога» Мирослава КУЛЕША-ЛЮБІНЕЦЬ.

На стратегічній сесії учасники за допомогою коучингових технологій досліджували власні цілі та цінності, шукали оптимальні рішення у розв’язанні проблеми професійного розвитку, визначали актуальні напрямки подальшої спільної роботи у сфері промоції психічного здоров’я в Івано-Франківській області.

«Кожна організація чи проєкт налаштований на продуктивність, має мати місію, визначені ключові цілі та завдання діяльності. Тому розробка орієнтовного Стратегічного плану розвитку організації є важливим для сталості проєкту. На заході студентки проявили неабияку зацікавленість до подальшої спільної професійної діяльності і висновки, що були зроблені в завершенні сесії, надихають мене і надалі допомагати нашій талановитій молоді», – вважає Мирослава КУЛЕША-ЛЮБІНЕЦЬ.

«Проведення стратегічної сесії – ключова подія для нашої команди на шляху до розвитку. Завдяки їй ми змогли визначити наші основні пріоритети на найближчий час, а також вибудувати певні кроки для досягнення нашої мети. Дякую за професійність Мирославі Миронівні, за фасилітаторство, рекомендації та мотивацію!» – говорить Андріана КІЩУК, студентка групи ПС-32 ОПП «Психологія».

«Я дуже задоволена проведеною стратегічною сесією, адже разом з командою ми змогли розглянути питання на перспективу, які раніше так детально не розглядали та не продумували. Також разом ми ще й склали приблизний Стратегічний план, коли і як будемо виконувати різні напрямки нашої роботи. Велике дякую Мирославі Миронівні, адже вона змогла створити в нашій групі невимушену атмосферу, підштовхнути, де потрібно, із виконанням завдань, і регулювала виконання процесу, щоб ми вкладалися в час. Було настільки цікаво і багато всього цінного, що часто затримувалися на завданнях. Мені було б дуже цікаво продовжити нашу спільну роботу з Мирославою Миронівною і ще раз дякую за підтримку студентів у власних починаннях!» – ділиться враженнями Марта РАДИК, студентка групи ПС-31 ОПП «Психологія».

Довідково: Соціальний проєкт «Академія Тьюторства» спрямований на створення спільноти взаємопідтримки та піклування про психічне здоров’я молоді ПНУ через проведення просвітницьких заходів, індивідуальних консультацій, психологічних кіноклубів, лекцій та квестів з питань збереження та відновлення психічного здоров’я в умовах війни.

Реєструватися на заходи проєкту можна в соціальних мережах :

https://t.me/tutoring_academy

https://www.instagram.com/tutors.pnu/

Проєкт «Академія Тьюторства» створений у межах програми UPSHIFT, що в Івано-Франківській області реалізує ГО «МІЖ ІНШИМ» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Японії.