ЯКІСНА ГУМАНІТАРНА ОСВІТА

Філософська освіта у всі часи приваблювала молодь, адже сприяла розвиткові особистості, яка вміє правильно мислити, креативно підходить до вирішення життєвих завдань, має широкий світогляд та хороші комунікативні навички.

Філософський факультет Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника

з 1995 року забезпечує якісну підготовку фахівців зі спеціальності «філософія». Ми пишаємось випускниками, які працюють у сфері науки (підготовлено близько двох десятків кандидатів та докторів наук), освіти (наші випускники працюють у багатьох університетах, коледжах, школах України), бізнесу, управління, журналістики, охороняють безпеку держави.

Висока якість освіти забезпечується кваліфікованим фахівцями, які відомі як в Україні, так і за кордоном.

На даний момент, на кафедрі філософії, соціології та релігієзнавства, яка забезпечує підготовку фахівців-філософів, працюють близько 20 кандидатів та докторів наук.

Навчаючись на нашому факультеті студенти також можуть пройти навчання на кафедрі військової підготовки за програмою підготовки офіцерів запасу. Студенти, які навчаються в магістратурі, мають змогу, за програмою подвійних дипломів, одночасно здобувати безкоштовну освіту в Жешувському університеті (Польща) та отримати диплом європейського університету.

Випускники магістратури можуть продовжити навчання у аспірантурі та отримати науковий ступінь доктора філософії.

Детальнішу інформацію про нас ви можете знайти  за адресою https://philosophical.pnu.edu.ua

Приєднуйтесь до команди професіоналів та отримайте якісну освіту, яка стане запорукою Вашого успішного майбутнього!